Een rondleiding in tekstvorm.  

Bij binnenkomst is er een hal waar een slaapkamer op uitkomt met twee 1 persoonsbedden en een toilet met wastafel waarbij warm en koud water aanwezig is. Als u de hal doorloopt komt u uit bij een trap die u naar de rest van het huis leidt .

Boven is er een grote woonkamer met open keuken. In deze ruimte bevinden zich twee grote ramen met een geweldig uitzicht op de Broumovské stený en de Tafelberg in Polen.

Huiskamer

Er zijn twee, drie persoonsbanken en twee fauteuils, een televisie met Canal Digital met Nederlandse zenders of Skylink  met Tsjechische zenders.

De open keuken is van alle gemakken voorzien, er is een koelkast met een vriezer, een vaatwasser, elektrische kookstel + oven, een magnetron, een waterkoker en een filter koffiezetapparaat. De woonruimte is voorzien van een grote eettafel voor 8 personen

Keuken

Aan de woonkamer zijn ook drie slaapkamers gevestigd, waarvan één slaapkamer met een twee persoonsbed en twee slaapkamers met twee 1 persoonsbedden, deze kunnen naar elkaar toe geschoven worden.

slaapkamer

Er is een ruime badkamer die voorzien is van een douche, een ligbad en een wastafel. Voordat u de badkamer ingaat is er ook nog een apart toilet met een wastafel voorzien van warm en koud water

badkamer

Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming (behalve de trap). De vloerverwarming wordt verwarmt vanuit een centrale stookruimte die onder het huis zit naast de garage, daar merkt u niets van.

Buiten is er een grote niet omheinde tuin die gelegen is aan landbouw. In de zomermaanden is er een zwembad en een trampoline aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Op het terrein is er grote parkeerplaats aanwezig die u met ons deelt.